Saša Popović bez razloga je provocirao pjevačicu Jelenu Karleušu rekavši da joj je pomogao u karijeri i povećao cijenu nastupa za 300 posto jer ju je zvao u Zvezde Granda, a onda je svugdje dobila zabranu. Ona je sve to priznala, ali i otkrila da je 6 godina radila bez dinara i tako mu se odužila.

 

 

– Zvezde Granda imaju najveći vrhunac i prosperitet sa mnom, istina je, niko ne gleda Zvezde Granda jer mene nema. Svi znaju – dodaje Karleuša. Naime, prije čak 13 godina između Jelene i Saše vodio se toliko žestok rat da ju je on odlučio tužiti i tražiti odštetu do 50 milijuna dinara. Iako je sam Popovich bio opasan protivnik, Callusa je tada prešao svaku granicu, dobacivao je uvrede poput: “Jock, izgleda da je počeo puhati neka gadna sranja u prošlosti”, “Sasha Popovich Je li to ružni kamen spoticanja koji iskorištava te unuke? Pa Nećeš! Negativno je kad ti žena plače kod kuće dok je ti varaš sa svim pjevačicama i čistačicama, živima i mrtvima, da.” – rekla je tada Jelena, ali sukob između Kalevuse i Sashe Popovicha nije prestao tamo.

 

– Neću više tolerirati takve nečuvene laži i uvrede! Tužit ću je i uzet ću joj sav novac na sudu”, rekao je tada Popovich.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here