Svjesni smo toga da u posljednje vrijeme sve češće možemo da vidimo razne gafove na televzijima u kojima su glavni akteri televizijsiki voditelji, a to se znalo dešavati i onim voditeljima koji imaju dugogodišnje iskustvo u ovom poslu.

Ono što morate znati jeste da nije jednostavno biti na visini zadatak skoro uvijek pred kamerama, a koncentracija je takva da se može desiti situacija da ona opadne ili da jednostavno nije njihov dan i onda njima izleti nešto što ne bi trebalo.

Međutim, nemojte da pripisujete sve greške novinarima, nego produkcija nekada zahtjeva od voditelja određene scenarije, pa oni tako budu u poziciji kada neke stvari moraju uraditi naročito ukoliko se radi o postavljanju pitanja određenim gostima.

Vjerovatno se sjećate svi vi kada se desio onaj okršaj između Goce Tržan i Nikoline Pišek gdje je NIkolina morala da postavi pitanje koje je ona izgovorila, ali je bila vidno posramljena što je ona to pitanje morala da postavi.

Pitanje je bilo o bivšem Gocinom mužu za kojeg ona neće da zna, a na šta je Goca burno reagovala tako što je napustila studio.

Naime, današnja situacija koju vam donosimo desila se na javnom servisu i to u popodnevnom terminu u jednoj emisiiji koja se bavi raznim navikama i životinim tema, a taj dan je bila tema kako zavodnički da obavite kupovina.
Voditeljka se istezala i rastezala u mini suknji, a građani su naravno bili ogorčeni time što je sve to prikazano na javnom servisu u tom terminu.

Zbog ove situacije RAI TV kuća bi mogla da završi i na partamentarnom sudu, a dok je TV kuća kažnjena novčano.

Video možete da pogledate OVDJE