Vjerujemo kako ste svi vi vrlo dobro upoznati sa Melanijom Trump i da je ona Slovenka porijeklom, a vjerujemo kako ona ni u svojim najluđim snovima nije mogla da pretpostavi da će ona jednog dana  da bude prva najače sile na svijetu, Sjedinjenih Američkih Država, a sve se to desilo upravo zbog toga što se ona prije 15 godina udala za Donalda Trumpa.

Nakon što je oan postala prva dama Ameirke mnogi mediji su počeli da pišu o njenoj ljepoti i njenoj eleganciji, ali ono što je svima zapelo za oko jeste da se ona uopšte nije zainteresovala za ulogu prve dame niti je radila nešto posebno  po tom pitnaju.

Međutim, sada kada je Trump izgubio izbore, mada to on još uvijek ne želi da prizna, počelo se u medijima pojavljivati informacije o tome da je njihov brak u krizi a cijelu tu priču su potrvdile i njene bliske saradnice koje su počele da tvrde kako ona samo čeka da napusti Bijelu kuću kako bi podnijela zahtjev za razvod braka,.

Naime, ostalo je na nekim finesama a kako saznajemo te finese su da ona želi da njihov sin Baron bude nasljednik njegove imovine kao i ostala njegova djeca.

Ona o tom potezu je razmišljala godina, ali to nije mogla uraditi sve dok je on bio predsjednik, ali sada kada to više on nije, sigurni smo da joj ništa više ne stoji na putu.

Naime, kako ste vjerovatno upoznati sa time da je ona rođena u Sloveniji, ali da je sa svojih 15 godina ona potpisala prvi ugovor u Milanu, pa je se krenula baviti modelingom, oni ljudi koji se sjećaju nje iz tog perioda tvrde kako je ona uvijek bila u vezi sa starijim i boagtim Italijanima koji su joj uvijek mogli omogućiti skladan život.


Ona je upravo zahvaljujući udaji za Donalda Truppa sebe obezbjedila za cijeli život i zahvaljujući tome svojim roditeljima je obezbjedila i američko državljanstvo.

Vaš komentar?