Jedna od poznatih pjevačica koja je napravila veliku karijeru unazad oko 40 godina je svakako Ceca Ražnatović. Jedna je od onih koje definitvno ne moraju da rade ništa do kraja svoga života, kao i njena djca. I pored toga što je osigurana za cijeli život, Ceca je oduvijek voljela da radi, pa čak i u doba kada vlada korona, njoj je dovoljno da odradi samo jednu svadbu, i da sasvim lagano uzme i po par stotina hiljada eura, ako ne i više.

Slična situacija je bila i prošle godine, kada je na jednoj velikoj svadbi romske populacije uzle aoko 100.000 eura, a pored nje su bile još neke njene kolege, ali su oni zaradili jako manje novca nego ona. Nikada se nije nalazila u nekim aferama ili skandalim, osim što je poznata situacija sa Jelenom Karleušom. Njihov rate traje unazad 20 godina, i skoro svaki dan su na sudu, i to sve radi kleveta i uvreda na društvenim mrežama, i nije nepoznato da su do sada platile jedna drugoj velike novčane iznose, kao vid kazni.

Prije nekih 15-ak dana, Ceca se našla u sred jedne velike afere, kada je sin od poznate Marine Tucaković bio upitan da da svoj komentar na novu pjesmu od Dine Merlina, pa je on tada rekao da on ne sluša ratne zločine kao što su Dino Merlin i Ceca. Ceca se nije toliko iznervirala radi ove izjave, i samo je na kratko dala komentar, i rekla kako je tužno što je sin od jedne velike žene pao pod uticaj opijata, pa ni sam više ne zna šta priča.

Vjerovatnoća je da pokušava na ovaj način da pokrene posao tekstopisca, jer mu je posao sigurno stao.