U današnjem članku ćemo govoriti o vjenčanjima u ovim krajevima, od kojih neka zaista znaju kako da se istaknu i izdvoje iz gomile. Najgore što može da se desi mladencima je kada im najveći dan u životu definišu neki zaista loši događaji koji se dešavaju tokom slavlja. Prošle godine smo imali dosta venčanja u Srbiji, o čemu se najviše izveštavalo na društvenim mrežama. Ali danas govorimo o vjenčanju o kojem je rijetko ko pisao. Mirjana G. je podijelila ovu priču na Facebooku. Rekla je da je bila pozvana na vjenčanje svoje prijateljice u otmjenom restoranu. Štedila je novac za taj dan, ali kada je došla do ulaza, morala je da plati ulaz.

 

“Jasno mi je da se čuvanje garderobe naplaćuje u noćnim klubovima ali da se naplaćuje na svadbama, još nisam čula. Nema veze, hajde za 200 dinara neću propasti. Sigurno nisu mladenci to želeli, sigurno je takav uslov od strane lokala” – ispričala je Marijana za “Mondo”. Tu nije bio kraj neugodnostima, jer kada je sa svojih 5 prijateljica krenula kući, prišao im je konobar i doneo račun od skoro 20.000 dinara, kojeg su morale da plate.

 

“Pogledale smo se, pogledale mladence pa ljude okolo. Onda sam shvatila da za još jedan sto stiže račun i da ne sanjam. Šta ćemo, uhvatili smo se za novčanike i nekako prikupile sumu koju nam je konobar tražio. Izletele smo napolje bez reči. Neko vreme ni jedna nije mogla da progovori od šoka koji smo doživele” – rekla je Marijana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here