Jedan od onih koji ne prestaju da budu u centru pažnje i tema se jednostavno ne stišava jeste Branislav Lečić. U posljednjih mjesec dana on je danima na naslovnim stranama, ali u jako negativnom svjetlu. Kako već znate
Danijela Štrajdher je podigla optužnicu poslije njega da je silovao 2012. godine kada su zajedno bili na jednoj predstavi, pa se on ponudio da je odveze kući, te je potom napao u njegovom automobilu, kako ona kaže.Ona je bila u Beogradu na salušanju, a Branislav je prošao poligrafska pitanja.

Jedna tema koja se u skorije vrijeme vrti jeste svakako pitanje, da li to neko podstavlja afere Branislavu? Danijela je u Americi jako mnogo godina, tako da se uz njeno ime spominju neki albansko-bosanski mafijaš koji jednostavno žele da unište Branislava po nalogu neke za sada nepoznate osobe. Naime, tu se sve ne zaustavlja, i isplivalo je još jedno svjedočenje, i to o novom silovanju, mogo poznatije glumice nego što je to Danijela.

Merima Isaković danas ima 43 gpodine, i nakon filmske karijere, ona je danas psiholog. Ona je odlučila da stane na stranu od Danijele te je iznijela jako teške optužbe vezane za Branislava. Ona je u jednom intervju izjavila kako je kada je imala samo 18 godina, a Branislav tada 22, on je pokušao na brutalan
način silovati.

Kaže da je urlao na nju dok je obarao na pod od svoga stana, govoreći joj da ne pokušava uopšte da vrišti, da je niko neće čuti, i da li ona zna uopšte ko je on?
Osim silovanja, ona kaže da je pretrpjela jake bolove, jer je ispod njih bio parket, a on je bio poput nekog divljaka. Pitanje koje se sada vrti jeste zašto je ćutala svo ovo vrijeme, da li je to sve istina i da li je ovaj slučaj sa Danijelom postakao da ona progovori?