Jedan od najgledanijih programa u  regionu su svakako rijaliti programi koji su, a i sami ste postali svjedoci postali veoma popularni iako se radi o kič i šund emisijama koje nemaju nikakvu vrijednost, nego je sve to suprotno od toga.

Ono što je zabrinjavajuće jeste da je više ljudi gledalo kako Kristijan Golubović spava nego li j gledalo Dnevnik na nacionalnoj frekvenciji.

Veliki je broj rijaliti emiosija koje su se prikaziivale, ali je svakako najpopularnija Zadruga koja je krenula sa emitovanjem četvrte sezone prije nekih mjesec i po i u kojoj smo bili svjedoci da je se moglo vidjeti sve i vsašta.

Imali smo i jendu diskvalifikaciju u kojoj je Miki Đuričić izbačen jer je fizički nasrnuo na jednog takmičara, a pored toga u njoj se mogu pronaći i vidjeti razne scene svađa, seksa, i skandala, a jedan se nedavno desio kada su ukućani morali da podijele budžet.

Naime, u ovoj sedmici vođa je bia Mina Vrbaški, i ona je bila ta koja je morala da podijeli budžet, a onda je jednom prilikom ona rekla kako će da dijeli budžet da bi rekla kao će narednog puta ona da to prepusti Miljani.
One su naime jedan dan dobre i jedan dan u lošim odnosima, ali je Mina rekla kako je ona voli, ali da njenu vezu sa Zolom ne pdoržava..

Isto tako je dotakla se toga kako nije uredu što je Miljana digla ruku na svoju majku Mariju te da je ona tog mišljenja da mi svakog dijete bez obzira na sve trebao da ima poštovanje prema svojoj majci.

To je pogodilo Miljanu, koja je ustala i počela da galami na nju, te je dodala kako su Minu svi jahali u Zadruzi i koja je dotakla da je nju Mina čupala za kosu kada je bila trudna.

Vaš komentar?

blob:https://www.youtube.com/fa479890-921c-43dd-97ff-a5ced1b74832

Preporuke