Već smo nekoliko puta pisali o tome koliko je posao voditelja zahtejvan i jako težak, anročito se to tiče onih voditelja koji vode emsiije koje su zabavnog karaktera.

Njima se dešavaju raznih gafovi i blamovi, a kako bi emisija bila što više zanimljiva oni ponekada moraju svojim gostima da postavljaju neka pitanja koja su sama po sebi škakljiva koja se u većini slučajeva gostima ne svide.

Naravno, veliki broj gostiju znaju da je to njihov posao i da ta pitanja nisu baš plod njihove mašte, pa ništa ne poduzmu pod time, ali ima i onih gostiju koji ne žele da razmišljaju o tome što to nisu pitanja voditelja nego reaguju na razne načine.

Tako smo imali jednu situaciju koaj se desila popularnoj NIkolini Pišek i to u trenutku kada je u njenoj emisiji gostovala Goca Tržan. Ona je njoj naime postavila jedno pitanje koje se tilče njenog bivšeg muža, te je Goca kako ne voli da priča o njemu pobacala sve papire Nikolini i izašla iz studija

Nikolina se sama složila sa tim da je to pitanje škakljivo jer se vidjelo da je ustuknula prilikom postavljanja tog pitanja, ali joj je to bio posao.

U današnjem članku donosimo jednu vijest gdje je voditelj BN koktela Bojan Belić doživio jednu veoma neprijatnu situaciju kada ga je Sharan Allegro, bivši pjevač grupe Allegro benda nokautirao u sred emisije.

Do toga je došlo prema nekim navodima jer je Bojan stalno postavljao pitanja o Slađi, a Sharan i on su se cijelo vrijeme provocirali sa tim pitanjima, na kraju čega je on ustao sa stolice i udario Bojana.

Sve ovo možete da vidite u videu OVDJE

Preporuke