Skandal, dva košarkaša se potukla zbog nje, a ona s trećim otišla: Pjevačica otkrila detalje, a evo o kojoj se fatalnoj folkerki radi - Lifesytledom

Skandal, dva košarkaša se potukla zbog nje, a ona s trećim otišla: Pjevačica otkrila detalje, a evo o kojoj se fatalnoj folkerki radi

POPULARNA PJEVAČICA JE JOŠ OD SAMOG SVOG POJAVLJIVANJA NA ESTRADI BILA FATALANA, A I DANAS SA 49 GODINA I DALJE PLIJENI.

Čak tri košarkaša su se jednom oko nje sukobili, nastala je tada na Dorćolu prava tuča kako se priča. Jasna Milenković Jami je sada odlučila da kaže i šta se zaista desilo tada.

Dešavalo se uvijek da je oko mene sportista bilo, sa nekima se i danas družim. Ja nisam ni znala šta se dešava jer nisam ničim izazvala tu priču. Dvojica košarkaša su u istom momentu bili rivali, obojica su željela da me imaju za djevojku. Nisu me zanimali, otišla sam sa trećim, svim svojim frajerima sam ja tada velika reklama bila. A od svih mojih bivšim, samo sam ja nešto napravila, bila je iskrena Jami.

“Jami je rođen 1970. u Beogradu, a prije profesionalnog pjevanja narodne glazbe aktivno se bavila gimnastikom. Svoju glazbenu karijeru započela je 1991. godine s albumom “U cijenu života” s pjesmama koje putujem i dođem k meni. Godine 1994. snimila je album Chocolate, koji joj je donio titulu pjevača godine, a na albumu su kao skladatelji i aranžeri okupili Marina Tucakovića, Futu Radulovića, Dragana Brajovića Braju, Zlaju Timotić, Bebi Bekić i mnoge druge. Čokolada pjesma donijela joj je 12 nagrada”

Categories: Najnovije

Leave A Reply