Sjela je pojesti sendvič poslije smjene od 14 sati bez pauze u bolnici - bez riječi je ostala kad je vidjela status supruga na socijalnim mrežama - Lifesytledom

Sjela je pojesti sendvič poslije smjene od 14 sati bez pauze u bolnici – bez riječi je ostala kad je vidjela status supruga na socijalnim mrežama

SVOJE PREDNOSTI I MANE IMA SVAKO ZANIMANJE, BEZ IKAKVE SUMNJE OVO JE SIGURNO JEDNO OD NAJTEŽIH I NAJKOMPLEKSNIJIH ZANIMANJA, A TO JE RAD KAO MEDICINSKA SESTRA.

Teško je i drugima koji u ovoj grani inače rade, ono što je za medicinske sestre karakteristično je da su prisiljene uvijek na nogama biti, mnogo više kontakta sa pacijentima imaju, to jest. one su bliže s njima, nego što doktori budu.

Nedavno, jedan suprug, čija žena inače kao medicinska sestra radi je odlučio priznati putem društvenih mreža da cijeni rad svoje supruge, da je ona nevjerovatna osoba zbog svega u čemu uspijeva i FIlip je svoju suprugu danima posmatrao, dolazila je kući poslije 14-satnog napornog rada, ali je uvijek imala osmijeh na licu.

Poslije večere, odmah bi u krevet odlazila, željela je da bude odmorna da bi sutra mogla imati strpljenja i razumijevanja kod pacijenata. Njen suprug preko emotivne poruke je poručio da ga čini ponosnim svaki dan, toliko puta ga je uvjerila da je pravu odluku napravio kad je izabrao da se njom oženi.

Ona nije znala da njen suprug cijeni njen trud, ubrzo je vidjela njegovu priču na društvenoj mreži i tada joj je je izmami suze na oči, jer je i sama uvidjela da ima divnog supruga koji ima razumijevanja za nju.

Categories: Najnovije

Leave A Reply