Pored toga što je on bio miljenik od Marije Šerifović, a isto tako je bio i gost na njenim nastupima, on nije odnio pobjedu kada je bio učesnik u Zvezdama Granda, pored toga što je pjevačica rekla kako će se on potruditi i dati koliko može kako bi postao zvijezda.

Njegovo ime je Armin Dedić, a kada se završilo takmičenje, on je izbacio par singlova koji su se pokazali uspješnima, pa sve do kada nisu objekti bili zatvoreni radi čitave situacije u svijetu, on je bio angažovan kao pjevač na privatnim veseljima, te klubovima u dijaspori.

Mnogi su ljudi zapamtili njegov prijašnji izgled, ali samo možemo reći da se on dosta promijenio sada, pa sada i sami pogledajte kako je on to promijenio imidž i kako sada izgleda:

Armin Dedić dolazi iz Srebrenika iz Bosne i Hercegovine te ima samo 24 godine i on je sve oduševio sa svojim glasom kada se pojavio. Prvi put je za njega publika saznala u vrijeme kada se on prijavio u Zvezde Granda i kada je imao samo 18 godina.

Tako je Armin u to vrijeme umjesto upisivanja na fakultet produžio na audiciju i tu se njemu sreća osmijehnula. On je rekao u to vrijeme kako se on nije pokajao radi te odluke i da je njemu karijera uzela prvo mjesto u životu.

Prema njegovim riječima su mu Zvezde Granda prvobitno donijele dosta zabave i on je htio da upozna scenu i ljude, te da stekne iskustvo kada se prvi put prijavio na poznato takmičenje, što mu se pokazalo kao isplativo.

Advertisement