Danas se u narednom članku ponovo malo vraćamo u prošlost i prisjećamo se nekih puno ljepših i sretnijih vremena, nego što su to zapravo ona danas. Da li ste voljeli velike hitove 90 ih godina prošloga vijeka, filmove poput Sam u kući, koji je apsolutni klasik. Film koji se može gledati u bilo koje doba godine, ne samo za Božić ili Novu Godinu .Prelijepa komedija sa Mekalej Kalkinom u glavnoj ulozi.

Na žalost, on se nikada mnije dokazao kao glumac do kraja, pogrešan izbor uloga nakon toga doveli su do toga da je on danas propao kao umjetnik, a droge i sotale opjna sredstva su bukvalno isisala sav život iz njega. Očigledno mu je slava udarila u glavu, tako da nije mogao podnijeti taj veliki medijski pritisak koji ga je tada okruživao.

Sam u kuči dobio je još svoja dva nastavka, i u drugom je glumio on, da bi u trećem dijelu izabrali totalno drugog dječaka, jer je Mekalej kalkin tada već prerastao tu jako dobru ulogu. Aley D.Linc je te 1997 godine imao svega 7 godina, presladak mališan koji je imao pravu dječačku frizuru, iza koje se krio pravi mali vrag.On je nakon tog filma, totalno batalio glumu i posvetio se ekologiji, koju danas zastupa u okviru udruženja “Watershed Conversation Authority”. Ono što je bitno napomenuti da je u tom trećem dijelu, njegovu sestru glumila, danas jako poznata glumica Scarlet Johanson. NJega je već sa 16 godina nerviralo to što mora davati intervjue, tako da se posvetio onome što voli, a to je ekologija. Ostanite kući…

Preporuke