Ova lijepa glumica koja dolazi iz Turske je mnogima ostala po sjećanju zbog svoje uloge koju smo imali priliku da gledamo kao Gulseren u seriji “Paramparčad”, a njeno pravo ime je Nurgul ješilčaj, dok je mnoge ljude zanimalo kako to ona izgleda danas.

Ova glumica od 42 godine je i sama ispratila neke trendove kada su u pitanju estetske intervencije pa je odlučila da proba sa botoksom, ali ipak kod nje to nije imalo baš dobro djelovanje.

Kada je krenula sa botoksom, onda je primijetila da je ona izgleda alergična na to ili ga ne može podnijeti pa je imala žestoku reakciju zbog čega je bila čitava otečena.

Glumica je uvijek bila iskrena i ona je rekla bez ikakvih problema da joj to više nikada neće biti u planu zbog negativnog iskustva kakvo je imala sa botoksom. Isto tako se Nurgul malo posvetila sebi pa je izgubila nekoliko kilograma, tačnije izgubila je sedam kilograma za dva mjeseca, a ovo je ona danas:

Tokom 2001. godine je ona debitovala u filmu “Sellale”, a sve od toga vremena je njena karijera bila samo u usponu, dok je i dobitnica raznih glumačkih nagrada, a jedna od tih nagrada je za najbolju glumicu.

Za sebe je jednom prilikom rekla kako ona radi posao kojeg voli i da se uvijek nastoji fokusirati na trenutak gdje ona žive i da uživa u svakom trenutku, pa je rekla da čovjek dobija mnogo veće zadovoljstvo kada se on riješi brige o budućnosti, ali ipak nije bio jednostavan put do toga gdje je ona došla u karijeri.

Advertisement