Ova bivša učesnica poznatog rijalitija “Zadruga” koja se zove Eleonora Miljković je u skorije vrijeme došla u emisiju kako bi dala svoj komentar na rijaliti učesnike, ali ipak njeno pojavljivanje je izazvalo mnogo medijske pažnje, ali i mnogo kritika.

Ova bivša učesnica se na početku svoga gostovanja osvrnula na to zbog čega je došla živjeti u Beogradu, a evo i šta je rekla:

“Ja se nisam bez razloga preselila u Beograd, a reći ću vam da je veoma moguće da u skorijem periodu ja budem dio vašeg tima jedne televizije i za sada radim ana tome, pa se i nadam da ćemo se mi uskoro više da viđamo”, rekla je ona u to vrijeme.

Zaista moramo priznati da kada gledamo neke od njenih fotki da liči na poznatu Anu Korać, a nekim ljudima se to nije baš tako svidjelo kako se moglo vidjeti po komentarima.

Eleonora je bila učesnica u Zadruzi 2 pa je već tada mnoge ljude oduševila svojom ljepotom, pa je i ostala poznata po tome što ni jedan takmičar nije uspio da osvoji njeno srce, dok sve do kraja rijalitija ona nije uplovila ni u kakvu romasnu sa nekim od učesnika.

Njeni pratioci je upoređuju sa Anom Korać od prije već, a sada su to posebno primijetili jer smatraju da je odradila par estetskih zahvata. Redovno se na profilu od ove bivše zadrugarke mogu da nađu provokativne fotke u kojima uživaju njeni fanovi i može se primijetiti da je ona prilično aktivna na društvenim mrežama.

Advertisement