Armin Dedić se proslavio prije par godina kada je bio učesnik u “Zvezdama Granda” i tu je on osvojio publiku sa svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima, pa pored toga što on u današnje vrijeme pokušava sagraditi uspješnu pjevaču karijeru, on nije jedan od onih koji su maštali o tome od malih nogu.

Ovaj pjevač je rekao da je on za sebe imao neke drugačije želje nego ga je sudbina odvela ipak na ovaj put i on je mnogo sretna što je završio danas u muzičkim vodama.

“Ja sam zapravo maštao o tome da budem gitarista i to sam bio jedno vrijeme, ali sam ipak skontao gdje je novac pa sam otišao u pjevače”, izjavio je jednom prilikom Armin Dedić za medije, a evo i kako danas izgleda:

“A kada je u pitanju neko posebno zanimanje, nećete vjerovati kada vam ovo kažem, ali sam zapravo htio biti vozač kamiona”, rekao je pjevač. Armin sada važi kao veliki miljenik kod žena, a on je u skorije vrijeme da je izjavio da nije jedan od ljudi koji su puno aktivni na društvneim mrežama, pa evo i šta je rekao:

“Ja sam polijen i neaktivan, a kada su u pitanju društvene mreže na primjer, onda je meni tu sve mrsko”, dok je onda izjavio kako on voli provoditi vrijeme u ispijanju kafa sa svojim prijateljima.

Ovaj pjevač je sve ljude iznenadio kada se prvi put pojavio u javnosti sa svojim glasom, a tako se za njega očekuje neka veća karijera, ali ipak je na njemu da taj dio ostvari pa nama samo ostaje da vidimo kako će to teći.

Advertisement