Mnogo dobro će da se sjete Dunje Popović vjerni fanovi poznatog muzičkog talent šoua Zvezde Granda, pošto je ona obilježila više sezona ovoga šoa. Ona je to radila kako svojim glasom, a tako i sa odjevnim kombinacijama.

Ipak, onda se sve promijenilo kada je imala skandal koji se desio radi rasprave sa članovija žirija, pa je 2016. godine zauvijek napustila to takmičenje i sve od tada su se u njenom privatnom životu desile razne bitne stvari.

Prošlo je pet godina od kako smo je zadnji put vidjeli u ovome poznatom takmičenju, a tako je Dunja u međuvremenu završila učiteljski fakultet i rodila sina kojeg je nazvala Viktor, te se udala i razvela, a to je bilo početkom prošle godine kako piše portal blic.rs

Dunja Popović je zadnju pjesmu objavila prije par godina, dok je ona ovoga puta riješila da će ponovo probati naći svoje mjesto na estradi, dok prije nego što ona objavi autorsku pjesmu koju će potpisati Nemanja Antonić, Dunja je krenula snimati na svome kanalu na jutjubu nekoliko poznatih numere, a kako izgleda možete da pogledate u njenom videu:

Dunja je pravo aktivna na društvenim mrežama, a svi se pitaju šta će biti u nastavku njenog života i da li će se uspjeti progurati u estradi.

Jednom je prilikom rekla da nikome nije prijatno kada ga vezuju za neki skandal, ali da je to život i da sve to treba prihvatiti onako kakvo jeste. Za sebe je rekla također da je mirna osoba i da se to možda ne bi reklo po njoj, ali da ona inače ne ulazi u rasprave, dok je ovoga puta ispala drugačija situacija.

Advertisement