Rođenje djeteta za jednu majku je svakako najljepša stvar, koja joj se može desiti u životu. Vjeruje se da je ovaj čin rađanja, također najzdraviji za jednu osobu, i da nema ništa bolje za jedan organizam. Postati majka je po mnogim izjavama, možda i najveći blagoslov od boga koji se može i doživjeti. Kako vrijeme prolazi, žene na sve moguće načine žele da ostvare potomstvo na ovaj ili onaj način. Bile udate ili single, to im je jedini cilj.Mi vam donosimo danas jednu priču o ravoj sretnici, majki, oja nam dolazi iz Meksika a njeno ime je Guillermina Garcia, i ona je postala majka vjerovali ili ne, čak petorki, dvije curice i 3 dječaka. Ono što je posebno za ovu hrabru majku je to, da su oni ostali u njoj čak 50 dana, duže nego što su trebali biti od normalnog termina.

Sirota majka je povodom toga, imala jako veliki broj modrica po cijelom tijelu, a stomak je izgledao najgore, mučno za pogledati u svakom slučaju. Fatima, Esmeralda, Merisa, Fernando i Jordan su imena koja je zajedno sa svojim suprugom dala svojoj djeci imena.

Doktori koji su radili ultra zvuk posljednjih 10 dana prije poroda, jednostavno nisu mogli vjerovati šta se dešava sa njenim stomakom. Na kraju su joj morali izazvat ivještački porod, jer djeca više nisu mogli ostati u njoj, bio bi im ugrožen život. Svih 5 beba su normalno došla na svijet, i sva su živa i zdrava. Pogledajte i ovaj video klip o ovoj hrabroj majci. 

Preporuke