I danas govorimo o ljepšem spolu, koji je u doba karantina jednostavno se zapustio, jer nijedan frizerski salon ne radi, ne rade ni saloni ljepote, manikir pedikir? Na sve to one mogu jednostavno da zaborave. Međutim, žene ne bi bile žene da se ne dovijaju na ove ili one načine. Nađu oni načina da im frizer dođe kući i da ih bar malo sredi u njihovom opštem neredu. Neki, poput Jelene Karleuše kupe i solarij, pa imaju kućnu verziju kvarcanja, što je ipak jako skupa investicija za sve. Šta je sanjegom ruku i nogu? Popularni manikir i pedikir? Eh, i za to je internet ponudio jako korisno rješenje, a trebaju vam samo 2 obična sastojka. Kako napraviti savršena stopala u svoja 4 zida u kući, a bez pomoći stručnog lica, jednostavno, zato imate nas da vam ponudimo odlično rješenje.

Sve š+što vam treba jeste pola litre mlijeka i 2 do 3 manje kesice soda bikarbone. POgledajte u nastavku današnjeg video klipa cijelu prezentaciju, i operaciju po sistemu step by step. 

Kako vam se čini naš današnji savjet? Imate li vi slučajno neko logičnije ili još bolje rješenje za njegu vaših peta i stopala uopšte? Ako imate podijelite to sa nama u nastavku ovog članka. Ostanite kući…

Preporuke