Jednostavno mi smo nekako navikli na razne loše vijesti, tako da nažalost ne prođe nijedan dan a da se ne desi nešto strašno, pa tu imao razna ubistva, nesreće, smrt i razne stvari, a ni današnji članak koji vam donosoimo nije ništa bolji od toga.

Naime, Vedran Repčić koji je imamo 41 godinu, i koji je sin poznatog fudbalera Crvene Zvezde Srebrenka Repčića je ubijen negdje oko 10 sati jučer u Beogradu.

Kakop navode da ga je presreo napadač koji je bio sav u crnom i koji je u njega ispalio tri hica iz pištolja i pobjegao.
Vedran je od ranije bio poznat policiji jer je već nekoliko puta robijao, a bio je na suđenju za još dva ubistva, a živio je sa majkom koja je inače po zanimanju doktorica.

Iz polcijskog izvještaja saznajemo jeste da je napadač po svemu sudeći znao preminulog, kao i njegove radnje, navike i njegovo kretanje, a sumnja se na to da je on samo čekao neko određeno vrijeme i da ga je stalno pratio kako bi mogao da ga likvidira.

Isto tako navode da kada ga je pogodio prvi metak preminuli je krenuo bježati ali ej ovaj napadač ispalio još dva hica u njega. Kada je riječ o čahurama one još uvijek nisu pronađee.

Kada je riječ o komšijama preminulog Repčlića, oni o njemu nisu imali baš neke riječi hvale i naveli su kako je on bio problematična osoba, a sa majkom živi od desete godeine kada su mu se roditeljio razveli.

Vaš komentar?

Preporuke