Božić i Nova godina pravi su i najljepši obiteljski blagdani i svi nastoje te dane provesti sa svojim najmilijima, podijeliti emocije, okupljajući obitelji i članove koji se nisu vidjeli cijelu godinu zbog razdvajanja posla i odgovornosti, a neki dolaze zajedno s velikim iznenađenjima poput ovoga danas i u ovoj priči dijelimo s vama.Ovaj je par čuvao svoju veliku tajnu, jer nisu znali koliko će vremena trebati postupak usvajanja djeteta, ali kad su na Badnjak pokucali na vrata njegovih roditelja, Eva, majka oovog gospodina, bila je iznenađena kao i uvijek. Njih dvoje su došli s Havaja, gdje inače žive, ali ovaj put su sa sobom ponijeli zaista veliko iznenađenje, što je njegovu majku totalno izbacilo iz cipela. 

Njih dvoje su sa sobom donijeli i novog člana obitelji, tek usvojenu bebu, a držali su je u tajnosti jer nisu znali koliko će vremena potrajati proces usvajanja i bojali su se da će sve poći po zlu, nisu htjeli izazivati zlu sreću, ali je na kraju srećom, sve prošlo glatko i dobili su djevojčicu koju su nazvali Melissa Faith.

Stoga su odlučili napraviti veliko iznenađenje za svoje roditelje na Božić, ali također su učinili sve kako bi zabilježili njihovu reakciju, posebno reakciju novopečene bake.

Iako su mnogo čekali taj trenutak, sve se to na kraju isplatilo, dobili su kćer koju su čekali, radovali se roditeljima koji su isto željeli unuku, a reakcija bake bila je takva da je sve zaista vrijedno čekati, i kako sve to možete vidjeti u videu koji dijelimo s vama

Preporuke