U svim porodicama, vjenčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu člana, a većina porodica ima vjenčanje, pozivajući prijatelje i porodicu da im se pridruže u proslavi važne prilike. Međutim, roditelji jednog muškarca bili su šokirani i poniženi nakon što je njihov sin najavio da ne bi trebali biti na njegovom vjenčanju jer roditelji njegove buduće supruge nisu smatrali da su dovoljno dobri za druženje.

 

Izbezumljeni tata podijelio je cijelu ovu ispovijest na Redditu, objašnjavajući da su on i njegova supruga školovali sina i platili mu školarinu, a čak su kupili još jedan fakultet u blizini kuće u kojoj je pohađao, a i dalje živi ovdje. Završio je fakultet i našao posao, još plaća porez na kuću plus održavanje, plaća samo režije. Sada su on i njegova supruga odlučili da besplatno prodaju kuću u kojoj njihov sin živi godinama jer nisu dovoljno dobri da ih pozove na svoje vjenčanje.

 

Kao razlog su navele da oni nisu vrsta ljudi sa kojom se oni druže i da se boje da će ih osramotiti na vjenčanju pred njihovom rodbinom i prijateljima. On je odlučio  pustiti da prođe nekoliko dana da bi se stvari smirile a onda je otišao u kuću u  kojoj živi njegov sin i shvatio je da se mlada zajedno sa roditeljima i sestrom bukvalno već uselila tu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here