Vjerujemo kako nema osobe u regiji koja ne zna za Mtira Mirića jednog od najpopularnijih pjevača narodne muzke na ovim protorima.

Iako ga u posljednje vrijeme nema baš nešto često i nije toliko aktivan, mora se priznati da je on jedan pravi šoumen i da vrlo dobro zna kako da zabavi publiku, a njegove pjesme su takve da one i dan danas zabavljaju veliki dio publike.

On je uvijek važio za jednog frajera i dasu, a u pričalo se čak kako je on jedan veliki ženskaroš.

On je scenom žario i palio 80tih godina i pričalo se kako je nakon njegovog nastupa u njegovoj sobi bilo uvijek mnogo djevojaka.

Međutim, u posljednje vrijeme  se on baš smirio, a vjerujemo kako je to došlo zbog godina.

Naime, on se oženio i postao otac, a sada već uživa i u ulozi djeda.
Nekoliko puta je isticao kako je on mnogo ponosan na svoju porodicu, pa se nerijetko hvali na društvenim mrežama sa raznim slikama sebe i svoje porodice

Naime, on je nedavno baš podijelio jednu sliku na kojoj se vidi njegova žena kako uživa sa svojim unicima sliku i svi su bili oduševljeni kada su vidjeli kako njegova žena izgleda, koja se jako rijetko pojavljivala u javnosti, a svi su primjetili kako je ona prava dama.

Naravno, svi su komentarisali njen izgled i mnogima nije bilo jasno šta je to ona vidjela u njemu, a možda se kao jedan od razloga čini i to da je on uvijek vesela osoba i nasmijana.

Vaš komentar na ovo?

Preporuke