Za danas smo vam spremili jenu jako lijepu priču, koja je itekako intrigantna, ako ste dobro pročitali današnji naslov. Došlo je vrijeme kada se uglavnom preživljava, a ne živi u plodovima svoga rada, radeći od ranih jutarnjih sati do mraka kako biste nahranili svoju obitelj, ali čak ni to nije dovoljno, već se morate i zaduživati do prvog u mjesecu.

Iako novac nije sve u životu, za nas je potrebno živjeti život i preživjeti.
No novac će se zadržati u vašem domu ako novčiće koje dobijete vratite na posebno mjesto u vašoj kući, a sve je to staro vjerovanje, koje datira još iz starih vremena.
Iz te hrpe novčića morate izvući nekoliko novčića i vezati ih jačom niti, a zatim ih posipati solju. Vjeruje se da će to materijalno donijeti vašoj kući, finansijsku stabilnost i mogućnost da nekada lijepo i zaradite koji dinar više. Iako ovo može zvučati nestvarno, možete pokušati. Mnoga su se vjerovanja nakon nekog vremena pokazala istinitim, pa tako je realno da se i ovo jednog dana i ostvari.


Ako želite novac u svojoj kući, pokušajte i sa ovim starim narodnim vjerovanjem koje je ako ništa baš zanimljivo, ali i orginalno u neku ruku. Javite nam kako ste prošli, i pisšite nam svakako u opisu članka sva vaša mišljenja, vezano za ovu temu.
Preporuke