Severini javili najgore moguće vijesti, ona se samo srušila: Uspjela je da izgovori samo ove riječi, cijeli Balkan u suzama - Lifesytledom

Severini javili najgore moguće vijesti, ona se samo srušila: Uspjela je da izgovori samo ove riječi, cijeli Balkan u suzama

Sudija Tea Golub jutros je donijela privremenu mjeru i u presudi odlučila da će dijete poznate pjevačice Severine Kojić, živjeti s ocem, inače srpskim tajkunom Milanom Popovićem i da otac vodi samostalnu brigu o obrazovanju i zdravlju djeteta.

Ova vijest je hrvatsku pjevačicu u potpunosti šokirala, koja je jedva uspjela da dođe do riječi nakon što je saznala da će njen sin otići kod oca. Kao što se navodi, i dalje nije poznato na kojoj adresi će dijete da živi.

-Ne znam šta da vam kažem. Ovo nisam očekivala jer je u postupanju napravljen presedan – rekla je Severina Kojić gušeći se u suzama nakon što se javila na poziv novinara i dala komentar na odluku suda prema kojoj je dječakovom ocu Milanu Popoviću povjereno starateljstvo o njihovom zajedničkom djetetu.

Podsjećanja radi, Severina i Milan Popović nakon raskida nisu ostali u dobrim odnosima i Popović je na sve načine želio da oduzme starateljstvo pjevačici, pod svaku cijenu i nije ga interesovalo ništa drugo, pa je tako u više navrata i prozivao u medijima, nastojeći da joj sruši imidž.

Severina se nakon raskida sa Milanom, udala za Igora Kojića – sina poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe, te je u sretnom braku već više od tri godine.

Categories: Najnovije

Leave A Reply