Već smo pisali par puta o Severini kojić u posljednjih 20ak dana kako je krenula vandredna situacija u Srbiji, ali i cijelom Balkanu. Prvo je došla po svoje dijete kod svog bivšeg muža, a Milan joj nije dopustio da vidi svoje dijete. Cijelu situaciju je okrenula protiv svoga muža, a zaboravila je napomenuti da je bila samo dan ranije u Švicarskoj i da je trebala proći izolaciju, koju nije niti vidjela.Od prvog dna je šetala po Beogradu i na taj način je veoma lako mogla nekoga i zaraziti. Čovjek se zaključao u kuću sa njihovim sinom i jednostavno poštovao naloge i pravila koje je izdala država u stanju Vandredne situacije. Prije neki dan je objavila jedan Insta stori, u kojem je pokazala kakva je domaćica i šta zapravo radi u izolaciji. Popularna Severina se zadala u čišćenje kuhinje. Pored fotke je napisala da se osjeća kao potpuna Pepeljuga. 

Ona je sada napokon došla pameti i provodi svo vrijeme u kući zajedno sa Igorom, te vrijeme krti uz internet. Pokrenula je svakodnevni live stream, a kanal je nazvala Se-ve-TV. U tim strimovima priča sa obožavateljima, ali i poznatim osobama. Vjerovali ili ne, podijelila je i recept za pitu krompirušu, a na njenoj liniji se itekako dalo primjetiti da jede 24 sata dnevno. 

Da li je Severina napokon ostala u drugom stanju, pa se ovako udebljala to stvarno ne znamo, ali ostavljamo vama ovaj video klip pa da vidite kako Severina izgleda u izolaciji. Napišite nam vaša mišljenja. Ostanite kod kuće do tada…

Preporuke