Popularna hrvatska pjevačica Severina Kojić , posljednjih mjeseci , plijeni najveću pažnju medija i javnosti , zbog dešavanja u njenom privatnom životu. O Severini se najviše pisalo što se tiče njenog braka , pa su mnogi samo pisali o problemima u braku , zbog sudskog procesa kojeg ima sa bivšim , kao i zbog skrbništva nad svojim maloljetnim sinom. Rijetko ko je pisao o njenim pjesmama i nastupima.

Niame , poznato je kako je Severinin bivši suprug , Milan Popović , dobio starateljstvo nad njihovim maloljetnim sinom Aleksandrom , te da se Severina žalila na tu sudsku odluku. Igor je svo vrijeme bio uz nju , a vidjelo se da je Severini sve to jako teško palo . U zadnjih nekoliko dana , nadovezala se i skandalozna izjava pjevača Miroslava Škore , koji se okrenuo politici.

Naime , on je izjavio da silovane žene , moraju da odluče da li će abortirati samo uz razgovor sa porodicom. Severina se naravno priključila ovoj kampanji  , te rekla kako on uopšte nema prava da govori o takvim stvarima kao što je abortus.

Preporuke