U nastavku se bavimo Severinom i njenim gorućim problemom sa kojim se suočava posljednjih mjesec dana, a to je gubitak djeteta. Dok Severina (47) u Monte Carlu reklamira svoje naočale i kaže: “Uvijek gledajte svijetlu stranu života”, a uz atraktivne fotografije kaže: “Nikad se ne treba odustati”, Centar za socijalnu skrb podnosi kaznenu prijavu protiv nje. Dok je u Francuskoj, nije ni svjesna da može izgubiti u totalu skrbništvo nad sinom.
Pjevačici je krajem prošle godine donijeta prvostupanjsku presudu, koju su mnogi nazvali presedanom. Sud je pravomoćnom presudom odlučio da njen sin kojeg ima sa Milanom Popovićem živi s njim. U međuvremenu su tisuće obožavatelja razveselile Severinu na turneji.

Ispunjavala je arene i posvetila pjesme svojim najmilijima. Presude na čitavoj regiji u kojoj je Severina također popularna prethodile su prijave zagrebačke osnovne škole njezina sina. Podnijeli su desetak prijava zanemarivanja djece. To je otkriveno nakon što je Severina šokirala javnost na konferenciji za novinare prilikom najave velike turneje.
U novoj godini su se pravni problemi za pjevačicu očito nastavili jer je ovo prvi put da je Centar za socijalnu skrb podnio kaznenu prijavu protiv gđe Kojić. U konkretnom slučaju, Centar ne može dati detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji, jer bi objavljivanje informacija javnosti bilo kršenje zakonskih propisa – rekli su za Hrvatske medije, predstavnici Socijalne zaštite.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović već sedam godina vode parnice protiv svog sina. Do posljednje presude dijete je dodijeljeno majci.

Preporuke