Ovih dana je Severina imala jednu izjavu koja ju je dovela u stvarno neugodnu poziciju. Pomennula je Srbe u malo nezgodnom kontekstu, što se itekako može negativno protumačiti. Severina je inače zabranila srpskim novinarima da razgovaraju i snimaju tijekom snimanja u jednom studiju. Severina Kojić ima ogromne probleme u braku sa sinom Dragana Kojića Kebe, Igorom, ali problemi su zdravstvene prirode. Imali su ogromnih problema s nasljednikom jer je Igor očajnički želio dijete, ali to jednostavno nije uspjelo.

Još uvijek rade nalaze, i tek se treba ustanoviti pravi razlog za taj jako veliki problem. Čini se da je Severina ostala neplodna u poznim godinama, pa to ide mnogo teže. Uzmimo u obzir da već ima jedno dijete, znači da može biti da je do Igora.Nakon što su se prije nekoliko dana imali Nvogodišnje emisije, zaštitari su je odmah otpratili do studija produkcijske kuće, gdje su, kako bi snimili jedan nastup, morali napraviti dva dueta i otići, a ona je, naravno, strogo zabranila bilo kojem mediju da prisustvuje snimanju ovog programa, što je mnoge itekako naljutilo.

Severina je potpuno zaboravila da je trenutno gotovo dvostruka zvijezda u Srbiji nego u Hrvatskoj i zato bi zapravo trebala biti malo ljubaznija prema samim novinarima, a ne da ih gura od sebe, zar ne?

Dakle, popularna Severina imala je nastup prije nekoliko godina i stigla je u Beograd na sami nastup, za što je tada zahtijevala uvjete kao da je prava svjetska zvijezda. Tražila je puno više od, recimo, one koju je popularna Bijons tražila, što je doista prekomjerno.

 

Preporuke