Danas govorimo o super popularnoj Hrvatskoj pjevačici Severini, koja u posljednje vrijeme živi i radi u Srbijanskoj prijestolnici, Beogradu. Pjevačica je prije dana progovorila o tome kako se osjeća kad ne živi sa svojim sinom. To je za nju bbio jako veliki emotivni trenutak, koji ju je totalno psihički slomio.Otkako ne živi sa sinom, Severina Kojić očajnički je otkrila da se osjeća kao da je u rijaliti programu. Doduše, kako je izjavila, rado bi se oprobala u toj vrsti programa, samo kada bi došla ponuda na stol jkoja bi je mogla dovoljno privući. Možda bi Željko Mitrović trebao reagovati i razmisliti o Severininim riječima koje je uputila medijima. Možda je ovo neka skrivena poruka?

“Moj sin i ja posvađali smo se na jako čudan način, iako to nismo htjeli. Unatoč svemu, prošla je godina bila prelijepa i radosnih situacija je bilo između nas dvoje, ali i nekih životnih lekcija koje sam prihvatila, naučila i uzela kao križ koji ću nositi po svemu sudeći cijeli svoj život, tako je kako je.” rekla je Severina za jednu emisiju.

Severina je osvojila u svojoj prođlosti nagradu Zlatna ptica za najperspektivnijeg izvođača Dekade u Hrvatskoj, Nagradu večernjih ruža za žensku umjetnicu godine 2002. i Zlatnu nagradu bubica za umjetnicu godine u Makedoniji ,kao i mnoge druge. 

Osvojila je Grand Prix na MHJ festivalu 2002. pjesmom “Virujen u te”, a 2006. godine predstavljala je Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije s “Moja štikla”. Do sada je objavila jedanaest studijskih albuma, a trenutno radi na svom dvanaestom.

 

Preporuke