Popularna pjevačica Severina u pratnji njenog supruga Igora Kojića predala je njenog sedmogodišnjeg sina kod bivšeg muža Milana večernjim satima to jeste u 20 sati i 11 minuta kako je određeno privremenom sudskom odlukom i mjerom.

Kako mediji prenose, u dvorištu srpskog biznismena Milana Popovića, u večernjim satima treba da dijete bude prisutno kako je donešeno sudskom odlukom.

Pošto Milan nije prihvatio Severinin prijedlog kojoj je teško pala sudska odluka suda da se dijete pripremi i prilagodi na novonastalu situaciju,popularna pjevačica je odlučila da svoje dijete poštedi mjera koje sprovodi policija uz nadzor socijalne službe.

Da je ispoštovana sudska odluka potvrdila nam je advokat Jasminka Biloš koja uz advokata Matu Matića zastupa Severinu Kojić te je uložila žalbu na sudsku odluku.

Tim advokata Milana Popovića tražio je od svoje bivše supruge Severine Kojić, da u četvrtak najkasnije do 20 sati preda njihovog 7,5 godišnjeg sina, i to na njegovu adresu.

Takav zahtjev donijela je Sudija Opštinskog građanskog suda Tea Golub u Zagrebu, koja je privremena i osuđujuća,  koja odlučuje da će maloljetni dječak ubuduće živjeti kod svog oca na njegovoj adresi ( nije navedena koja), a da će odsad majku viđati rijetko nego uobičajeno: dva puta nedjeljno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend ali ne od petka do nedjelje već od subote ujutro u 10 sati do nedjelje u 20 sati gdje se broj neprospavanih noći s majkom znatno smanjuje.

Popularna pjevačica Severina Kojić potpuno je potresena ovom iznenađujućom odlukom, te kako se nezvanično otkriva, ona to nije namjeravala danas da učini te su je njeni advokati upozorili na Popović Milana koji bi trebao izlobirati rješenje o izvršenju, gdje mora biti datum do kada majka mora dobrovoljno predati svoje dijete

Više čitajte OVDJE.

Preporuke
Loading..