Pjevačica koju svi znamo kao Indy Aradinović je u skorije vrijeme izjavila da je ona uspjela smršati čak dvadeset kilograma, pa da ona ponosno objavljuje fotografije na društvneim mrežama koje pokazuju kako ona ima vitku figuru.

U posljednjih dana je Indi provodila vrijeme na odmoru sa svojim partnerom, dok također njihove zajedničke fotografije veoma rado dijeli preko društvenih mreža, pa je ovoga puta objavila jednu fotografiju gdje se nalazi u kupaćem kostimu, pa je sve to bilo ispraćeno sa mnogo komplimenata, a fotku pogledajte na linku Ovdje.

Ona je za sebe skoro rekla za medije da je mršavija, da nije mlađa, ali da je zrelija i ljepša pa da sve to sada mnogo više ima smisla nego ranije. Ona je rekla da od kako je smršala da joj organizam traži samo malo hrane i da se osjeća sito pa da može stati s jelom kada god hoće.

Isto tako je izjavila da je za ručak znala pojesti samo jedno jaje, pola avokata i malo bjelance. Rekla je da jede uvijek meso i salate, a da pojede nekih 100 grama mesa za jedan obrok, pa da joj svaki obrok ne prelazi preko 100 grama.

Ona je osoba koja se posvetila svome izgledu mnogo kao što sami možete da pogledate sudeći prema njenim fotografijama se može reći da je uspjela u svojim ciljevima. Indi je bila uvijek interesantna javnosti, već od svog prvog pojavljivanja je bilo mnogo komentara na njen izgled, a sada se on dosta promijenio od onoga kako je početno izgledala pa mnogi govore da je sada samo ljepša.