Zasigurno nikada ne biste mogli ni da zamislite koliko ljubavnih parova je bilo i koliko postoji na estradi, a neke od njih su sakrivene za javnosti, dok neke od njih su bile otkriveni za oči javnosti godinama, dok neki sa druge strane su završili u braku, a ono što ste sigurno, svi primjitili jeste da nijedna veza ne može da opstane na tom području dužem od nekoliko godina, a naravno da uvijek imamo izuzetaka.

Naime, raskidi i razvodi u takvom poklju su uvijek bili haotični i uvijek su bili prljavi i onda mi imao razne situacije gdje se na vidjelo iznosi sav prljav veš i onda otkrivamo ono što nismo znali.

Takve stvari su stvarno veoma česte a tabloidi jedva dočekaju takve vijesti da stave na tapetu neku estradnu ličnost.

Jedan od razvoda koji je svakako i dalje aktuelan a iako su oni nastavil isvojm životima jeste razvod između Ane Sević i Darka Lazića, a iako smo mislili da će sve da bude liepo i sve je nekako krenulo u dobrom smjeru, ali je negdje puklo na pola i sada oni nisu nikako u dobrim odnsoima.

Međutim, isto tako imamo i one koji su bili dugo u vezi, ali su nako raskida oni nastavili da sarađuju kao da ništa nije bilo, a ovaj koji vam danas donosimo je iznenadio sve.
Naime, oni su dok su još bili u Slatkom Grehu bili zajedno, i to čak šest godina, a to su Lepa Brena I Saša Popović.

Naime, cijelu tu priču je ispričao gitarista iz tog benda Živojin Matić Žile koji je naveo da su svi znali samo niko nije htio da govori o tome da znaju da su oni zajedno, a isto tako naveo je kako je Saša baš bio utučen kada je Brena sa njim prekinula i otišla u Australiju kako bi gledala Bobu.

Kako Žile navodi Saša je tada bio veoma očajan, ali je kasnije to sve prebolio i oni su nastavili saradnju pa sada vidimo da su napravili jednu pravu imperiju.

Vaš komentar?

Preporuke