Ova novo fotografija koju je poznati Duško Tošić podijelio na svome profilu na društvenim mrežama je zaista mnogo prašine podigla, a pored toga što je uslijedilo mnogo komplimenata na račun od zgodnog fudbalera, isto tako jedna stvar nije mogla da prođe neprimjećeno.

Stajling od poznatog Duška Tošića se nije prestajao komentarisati, pa su tako njegov izbor odjeće bio mudar, dok mnogo smatraju da je taj modni savjet dobio od svoje supruge Jelene Karleuše koja je inače mnogo zaljubljena u modu i koja uvijek publiku iznenadi sa svojim modnim kombinacijama.

Do sada smo svi bili svjedoci da je svako njeno pojavljivanje u Zvezdama Granda bilo posebno i da je uvijek znala kako da iznenadi publiku. Ovom novom fotografijom od Duška Tošića koju ste sami i imali priliku da pogledate u ovome članku je on pokazao da odijelo ne čini čovjeka, ali da mnogo utiče na utisak kojeg on ostavlja na okolinu.

On je bio u savršeno krojenom odjelu sa lijepim dezenom, a može se reći da je izgledao besprijekorno, dok je ova kombinacija lagane plave njemu savršeno pristajala i da je košulja koju je imao na sebi samo dodatno pojačala utisak kojeg je ostavio.

Sa ovom fotografijom je Duško Tošić održao jednu modnu lekciju svim muškarcima, dok je njegovo dobro držanje i savršeno iskrojeno odijelo poslalo glasnu poruku muškarcima. Na fotografiji se vidi njegov čvrst stav i jako držanje, a isto tako i samopouzdanje jer je svima do sada jasno da odjeća može da nam podigne samopouzdanje i da nas učini sretnijima, pogotovo za osobe koje nisu toliko sretne sa svojim izgledom.

Advertisement