Pjevačica Selma Bajrami neko vrijeme krila je od medija svoj privatni život nakon bračnog brodoloma sa Mujom Musićem s kojim je dobila sina Darisa.

Ali, ovih dana sve je iznenadila nakon što je podijelila fotografiju u vjenčanici. Mnogi fanovi zasuli su je istog trena u komentarima u kojima su pitali za mladoženju, ali ona nije željela da odgovori. Nepoznato je da li je u pitanju snimanje novog spota ili se ipak udaje “žena sirena”.

Nedavno je dala intervju za medije u kojem je otkrila pojedinosti iz svog privatnog života, pa je tako odgovorila i zašto se više ne eksponira mnogo u javnosti pored toga što objavi novu pjesmu i popratni spot.

-Vjerujte, dosta mi je više tračeva, ogovaranja, izmišljanja kojekakvih laži, a i drugi me puste na miru kad se ušutim. Ja baš nikada i nikoga, niti jednu svoju koleginicu ili kolegu nisam otračala ili rekla nešto ružno, tokom svoje dugogodišnje, i mogu slobodno reći, uspješne karijere.

Odgovorila sam samo na jednu neumjesnu prozivku, ali sve to uz dostojanstvo. Shvatila sam da sam veoma važna sama sebi i svom sinu, da mi je moja karijera važna, pjesma od koje živim, a zaista me ne zanima sve drugo.

Oglasim se kada namjeravam da izbacim neku novu pjesmu, spot, a i na društvenim mrežama sam veoma aktivna, gdje me prati preko 100 hiljada ljudi. Eto, to je moj kontakt sa svijetom i moja reklama. -Izbjegavam uopšteno da pričam o svojim planovima osim sa užim krugom prijatelja, ali iskrenih, te svojom porodicom. Ne želim da navučem na sebe neki baksuzluk. Ne iznosim javno sve što mi se događa, dosta sam toga naučila, zaključila je ona.

Preporuke
Loading..