Na dan kad su lokalni izbori održani u Lučanima, gradu na zapadu Srbije, pojavio se seljak koji je razbio svu monotoniju, a uoči izbora predsjednik Aleksandar Vučić stigao je u Lučane kako bi podržao kandidate svoje Srpske napredne stranke (SNS). , a Vučić je tijekom tog posjeta Lučanima posjetio i selo Kotraza. Tu je nastao video isječak koji je postao pravi hit na internetu.

Televizijska voditeljica pitala je voditelja televizije što misli o Vučićevom posjetu njihovom selu, a zatim je filozofski i precizno odgovorila: “Nemamo bolje, ali još gore nećemo naći. Zoran Kesić komentirao je u svom kultnom programu” 24 minuta ” cijelu ovu i više nego zanjimljivu situaciju.

“Za ime svih političkih analitičara od 1991. do danas, jeste li vidjeli kako se situacija u Srbiji analizira u samo pet riječi. Zahvaljujemo anonimnom filozofu iz Lučana na ovoj ‘koelhičkoj’ misli. Vjerujte, ova mudrost ljudi nećemo smisliti ništa bolje “, rekao je popularni Zoran Kesić.

Zoran Kesić rođen je 26. jula 1976. godine u Beogradu, opština Vračar, gde je proveo nezaboravne dane svog djetinjstva i obrazovanja.

Kako je rekao, Kesić je imao sreću što se rodio u potpuno zdravoj i skladnoj obitelji u kojoj su vladale samo pozitivne emocije poput uzajamne ljubavi i međusobnog poštovanja. Budući da Kesić ima starijeg brata Ivana, želja njegovih roditelja bila je da njihovo drugo dijete bude djevojčica, a njeno ime je Ana. Vođeni tom željom otišli su toliko daleko da su, prije nego što se Zoran rodio, počeli pripremati stvari za dijete u ružičastoj boji. 

Zoran se s posebnom pažnjom sjeća i spominje ružičastu deku, koja je, iako je rođena kao dječak, ipak pripadala njemu i koju je nosio sa sobom do svoje jedanaeste godine. Zbog želje roditelja da ima djevojčicu, Zoran je tijekom dugog djetinjstva imao dugu kosu.

Preporuke
Loading..