Seka Sablić, jedna od najuspješnijih glumica u posljednje vrijeme, konačno je otkrila svoj privatni život i ocu svog sina. Sablić je u nedavnom intervjuu priznala da su tačne medijske spekulacije oko oca njenog sina – on je, zapravo, veoma poznat glumac. Dok je Sablić u prošlosti ostajala prigušena o specifičnostima svog ličnog života, kaže da je osjetila da je došlo vrijeme da se ispravi rekord. Otkriće je šokiralo svijet zabave, a mnogi se pitaju kako će to uticati na Sablićevu karijeru.

Seka je priznala da, iako je možda bila zaljubljena u prošlosti, nikada nije istinski voljela nekoga.- U bukvalnoj ljubavi se nikada nisam snašla, ko zna da li sam ikada… Bila sam zaljubljena, a da l’ sam nekoga volela, to bog te pita. Tu ovako dižem ruke, predajem se. Tu sam nula stvarno. Nikad se nisam u to razumela i dan danas mi je to… Razumem to (ljubav), preko scene, to sve razumem, ali ovako… Ne znam, evo odmah mucam, ne znam…- zbunila se Sablićeva u emisiji “Slučajni partneri”.

Glumica nikada nije govorila ni o svojim emotivnim partnerima, osim o jednom, kolegi Božidaru Stošiću s kojim je bila u vezi odmah nakon završenih studija:

– Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu – istakla je Seka.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here