Svakako jedna od najpopularnijjih pjevačica na ovom regionu jeste Seka Aleksić koja je isto tako jedna i od najuticajnih zvijezda na društvenim mrežama, naravno poslije Jelene Karleuše.

Međutim, ono što je specifično za Seku Aleksić jeste da ona živi potpuno drugačijim načinom života od ostalih zvijezda koje poznajemo.

Naime, ona nije htjela da živi u Beogradu, nego u Pazovi gdje je izgradila sebi svoje imanje i prelijepu kuću.
Međutim, svi ljudi se pitaju šta se nalazi iza tih zidina njenog imanja.

Ona je jednom prilikom rekla kako su je svi ismijavali kada se ona preselila u Pazovu, jer je napravila kuću koju okružuje kukuruzište, a ono što se njoj najviše sviđa i šta je nagnalo na to jeste da nju ne veže ništa za Beograd, i ukoliko treba da dođe u Beograd vrlo brzo stigne tramo, te isto tako ona obožava svoj mir koji ima tu, jer dovslovno ona navodi kako može potpuno čupava da izađe us voje dvorište u kojem ona provodi najviše vremena.

Međutim, Seka Aleksić vrlo često na društvenim mrežama dijeli fotografije u kojima pokazuje kako izgleda njen dom, a i njeno dvorište kojeg ona naziva često oazom mira.

Isto tako ona u jednom dijelu dvorišta ima posađenu baštu u kojoj uzgaja razno povrće tako da se ona vrlo zdravo hrani.

U dvorištu se mogu vidjeti palme i zelenilo, a bazen je smješten u samom centru dvorišta, a mnogi će isto tako da kažu da je ovo možda najljepša kuća u kojoj živi jedna zvijezda.

Vaš komentar?

Preporuke