Kada kažemo Seka Aleskić ona je jedna o rijetkih pjevačic koja je bukvalno prešla od trnja do zvijezda ali u svakom smislu te riječi. Kada je bio rat u Bosni ona je zajedno sa svojom braćom i roditeljima pobjegla iz Zvornika u Šabac, a tamo su se nastanili u jednoj maloj skromnoj kućici dok ne pronađu neko drugo riješenje za smještaj.

Međutim, tu su tek nastali problemi gdje je se otac odao alkoholu i sve što je zarađivao je trošio tako da je ona zajedno sa svojom majkom radila svakakve stvari kako bi one uspjele da prehrane cijelu porodicu.

U prvim nekim mejsecima joj je bilo najgore gdje je ona čak spavala u osnovnoj školi, a kupala se u lavoru, a ona češto voli da istakne kako to nikada nije zaboravila,.
Upravo zbog toga ona je sada jedna veoma skromna žena koja je zajedno sa svojim mužem Veljkom pronašla mir daleko od grada, tačnije u malom mjestu Pazovi, gdje su oni sagradili svoju kuću sa prelijepim dvorištem i imaju bukvalno sve, ali međutim, veliki problem joj i dalje prave braća koji joj prijete da ukoliko im ona ne da novca da će oni da objave neke njene privatne snimke sa početka njene karijere.

Isto tako ne možemo a da ne primjetimo da ona iako je rodila dvoje djece izgleda bolje nego ranije i stalno se dotjeruje, a u ovom slučaju vam donosimo jednu anegdotu koju nam je ona ispričala a koja se desila kada je ona bila kod svoje kozmetičarke.

Nju je jednostavno ona razbjesnila jer ju je ona našminkala jako loše, a onda joj je Maja iz zezancije udarila šamar.

Video možete pogledati ovdje

Preporuke