Inače, Branka Nevistić je svojevremeno važila za jednu od najljepših i najpopularnijih srpskih voditeljki, u toku karijere je nekoliko televizija promijenila, na svakoj je veliki uspjeh ostvarila.

Već više od deset godina, Branka nije dio domaće javnosti, mnogi su se pitali kako izgleda njen život.

Branka, prije sedam godina se udala u Veneciji za izvjesnog biznismena Branislava Grujića, a kako su pričali oni koji su bili na svadbi, vjenčanje je bilo kao iz bajke.

Biznismenu Grujiću je to bio treći brak, a Branka u kasnim četrdesetim se prvi put udala, odnosno otišla pred oltar i rekla DA.

Njen suprug Branislav Grujić je inače predsjednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, kompanija koja posluje u Italiji, Belgiji, Rusiji, Srbiji i Švajcarskoj. On je i među vlasnicima još pet preduzeća.

Ako je suditi po fotografijama koje se objavljuju na njenom Instagram nalogu, njoj ne fali nikako televizija, budući da sa svojim suprugom po svijetu putuje i tako uživa u zajedničkom životu koji provodi s njim.

Branka ima 52 godine danas, mnogi su komentarisali kako voditeljka izgleda fenomalno, sigurno je njezi svog lica posvećena.

Šta mislite vi o njoj, sjećate li se Branke, koja je ostavila dobar dojam i trag na sve gledaoce. Nije bez razloga dobila epitet najljepša voditeljka u Srbiji, jer definitivno, iako je žena u godinama, ona je pravo lijepa i očuvana. Žena koja nije imala skandale u svom životu, šta mislite vi o tome?

Da li znate za neki skandal da je imala, a da mi nismo mogli da se sjetimo?

Advertisement