Svi oni koji se voze javnim prevozom mogli su da primjete sve i svašta u svojoj “karijeri” gurkanja po autobusima i tramvajima. Oni koji nemaju sopstveni automobil, prinuđeni su da koriste jkavni prevotz, a svakako da je najteže i najgore u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima kada je i najveća gužva. Nervoza na sve strane, ljudi putuju na posao koji ne vole, školarci također istu stvar doživljavaju, i onda dobijemo jako neugodnu situaciju u samom prevoznom sredstvu.Ponedjeljak je svakako najgori dan za takvo nešto, svi poslije vikenda ne mogu smisliti prevoz, pogotovo ako su napolju visoke temperature onda unutra dobijemo pravu saunu i to još u odjeći. Gdje su mirisi, arome, neugodni zadah i neki putnik koji glasnoi priča baš na vaše uho? 

Sa druge strane može vam se desiti situacija kao kod mladića u Beogradskom autobusu, kada je do njega stala djevojka sa bujnim poprsjem koji je više otkrivao nego sakrivao, misli se svakako na jako otvoreni dekolte. Sa druge strane ova djevojka je naprosto sve oduševila pozitivno ili negativno sve u autobusu kada se pojavila bosa, kao da je to nešto najnormalnije na cijelome svijetu. Da li je vama ovo simpatično ili neobično? Kako vam se sviđa cijela ova situacija? 

Da li ste vi ikada doživjeli nešto slično? Kako vi reagujete na ovakve situacije i kako vam se čini naša današnja priča? Da li ste vi možda doživjeli nešto slično u autobusu ili tramvaju? Pišite nam vaša iskustva sa prevozom?

Preporuke