Poznato je da je bivša pobjednica rijalitija Veliki Brat Marijana Seifert nestala krajem aprila ove godine i od tada se ništa o njoj ne zna i gubi joj se svaki trag. Ona je 27. aprila izašla iz svoga stana u Zagrebu, te se više nikada nije vratila niti pojavila bilo gdje. odmah je nakon prijave njenog supruga o njenom nestanku krenula i potraga za njom, koja i dalje traje, ali bez ikakvih rezultata. I dalje se ne zna koja je njena sudbina, a u međuvremenu je njena sestra Maja postala učesnicom rijalitija Zadruga, gdje ona konstantno iznosi neke detalje vezane uz njenu sestru. Njoj ej i dalje u cijeloj priči najsumnjiviji suprug njene nestale sestre, jer je već u nekoliko navrata mijenjao svoj iskaz, te se zna da su se on i Marijana često svađali prije njenog nestanka, mada je i Marijana bila poznata da zna da uživa u alkoholu

Poznato je i da su Marijanine lične stvari, dokumenta i mobitel pronađeni nedugo nakon njenog nestanka na jednom zagrebačkom mostu, a njeni roditelji strahuju da se Marijana možda bacila u Savu te da se udavila i da će njeno tijelo možda tek na proljeće da se pojavi na površini vode. Sa druge strane, kako vrijeme prolazi, Maja je sve više uvjerena da je njena sestra digla na neki način ruku na sebe i da više nije među živima:

“Imamo snimku kako ona ide prema mostu, prišla mu je… Moji su vjernici, njih ne zanimaju ni čarobnjaci ni vilenjaci… Ali kada dođete u takvu očajnu situaciju. Moj otac je otišao kod čovjeka u nadi da može vidjeti. On je neko ko je govorio stvari samo koje smo mi kao obitelj znali. Rekao je da joj nitko ništa nije napravio, da se sama ubila, skočila je s mosta.”, rekla je Maja u razgovoru sa svojim cimerima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here