Vjerovatno svi vi znate za onaj popularni film “Nemoralna ponuda” u kojem igra Demi Mur i Vdui Harelson.
Međutim, radnja filma se vrti oko toga, za one koji ne znaju ili one koji su zaboravili o čemu se radi o jednoj nemoralnoj ponudi veoma bogatog biznismena da spava sa ženom jednog čovjeka i to za veliki novac.
On je njima ponudio čak milion dolara, a oni su u početku odbili tu ponudu, ali kada su shvatili da im novac treba oni su je prihvatili.

Međutim, kada je sve prošlo oni su imali milion dolara, ali njihova veza je krenula nizbrdo i sve je dovelo do njihovog razilaženja,

Međutim, svjesni smo toga da umjetnost u većini slučajeva imitira stvarnost, jedna slična situacija se desila i u stvarnom životu, ali ne baš od kraja.
Naime, sve je krneulo od jednog šeika Muhameda Bina Saloma koji je poznat i koji je veoma bogat, a njegova dnevnica je čuvenih 500 miliona dolara.
On je isto tako vlasnik fudbalskog kluba Mančester Sitija a iz nekog njemu posebnog razloga uvijek su ga privlačile starlete.
Upravo zahvaljuujći svom statusu on je mogao da ima koju god da je htio.

Međutim, ovog puta je naciljao nikoga drugog do Kim Karadašijan.

Ona je pozanta po rijelitiju i u braku je i ima troje djece, a onda će joj za tu ponudu gdje ona treba provesti jednu noć sa njim dati čak milion dolara, ali niko od pomenutih nije ništa prokomentarisao i nije se oglasio po ovom ptianju, a nama ostajk da vidimo da li će ona prihvatiti to.

Vaš komentar?

Da li biste vi prihvatili ovu ponudu?

Preporuke