Samohrana žena bila je jako iznenađena kada je nakon pranja ruku koristila ručnik koji nije bio namijenjen za te stvari, ako znate na što tačno mislimo. Njena priča počela je s dečkom kad je nakon što je morala imati malu nuždu, koristila njegov toalet.Kad je učinila što je trebalo, oprala je ruke, a zatim ih osušila ručnikom, za koje je kasnije saznala da je svekrva koristila za svoje intimne dijelove tijela. Eto, možete li vjerovati, da je stara majka peškire koje je koristila za bbrisanje “dole” podvalila u čiste peškire.

Njeno priznanje mnoge je šokiralo zbog toga jer netko drži ručnik na vidljivom mjestu koje svatko može koristiti. Bila sam jako šokirana tom činjenicom. Spavala sam s dečkom za vikend i njegovi su roditelji bili na putu. Vratili su se dan poslije, a ja sam upoznala njegovu majku u kupaonici. Pitala me nervozno je li netko koristio plavi ručnik, a ja sam joj dala potvrdan odgovor.Bez puno ustručavanja, rekla mi je kako čisti rukom intimne dijelove ručnikom, započela je priču s tom djevojkom za koju je to zaista traumatično iskustvo, možete li zamisliti? Ispričala sam se i rekla da to ne moram znati. Osjećala sam se malo bolesno, mislim da se ona osjećala na isti način, rekla je, a onda priznala da će sljedeći put biti pažljivija.

Njezina se priča susrela s različitim reakcijama, ljudi su bili jako zbunjeni, ali i prestravljeni zbog ovoga. Prije 50 godina, nikad nisam posjedovala peškir za vaginu, bili su samo od nekih komentara.

Preporuke