Brak između Jelene Karleuše i Duška Tošića je već glavna tema javnosti godinama, a bilo šta da se piše o njima, onda Jelena i Duško spadaju u omiljenu temu koju čitaoci nikako ne propuštaju, a tako je glavna tema oko njihovog braka i raznih priča o tome.

Upravo pod istim tim pitanjem se našao i Saša Popović od kojeg su mediji htjeli saznati nešto istine o tome kakav je brak između Jelene i Duška, a Popović je sa tom prilikom otkrio da je on upoznao Duška i da je čak jednom sa njim i Jelenom proveo nekoliko dana i on je sebi zbog toga dozvolio da prokomentariše kakav je to brak od Jelene i Duška Tošića.

“Oni su tada bili zajedno sa svojom djecom kod nas na jahti, a moram reći da su se svi lijepo slagali i da je sve dobro”, rekao je Popović pa su ga i pitali da li će možda biti nekog razvoda između njih, a onda je rekao za to nekoliko riječi kako bi otkrio ljudima istinu:

“Ne, kakav razvod, oni su jedna lijepa i skladna porodica, a ja više ne znam koga djevojčice vole više, mamu ili tatu. To je sve između njih lijepo i kompaktno, a drago mi je da je to tako. Kada smo bili na jahti, onda smo plovili svaki dan i išli smo na ostrva pa se družili i zaista su bili pravo društvo, te skladna porodica, a meni je pravo drago kada to vidim”, otkrio je istinu Saša Popović prema pisanju portala espreso.rs

Advertisement