Nakon pune 22 godine rada na Grandu, popularni Saša Popović odlučio je prvi put otići na Maldive usred snimanja emisije. Ta je vijest sve iznenadila, i bila je kao grom iz vedra neba. Povod je proslava 24. godišnjice braka sa Suzanom Jovanović, svojom suprugom.On je jednostavno bio peimoran ispuniti ženinu želju, pa je usred sezone uzeo pauzu i otišao na odmor, a vođenje emisije prepustio je Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet. U njih dvoje je jednostavno imao najviše povjerenja. 

Bivši direktor i suvlasnik Granda, koji je i dalje zadužen za vrlo gledane emisije koje gleda gotovo cijeli Balkan, vukao je sve konce u ovoj emisiji punih 22 godine, ali pristao je ispuniti želju svoje supruge. Zbog toga je napustio kormilo „Zvijezde velikog specijala“ Voju Nedeljkoviću i Sanji Kuužet, ali samo nakratko.

Osim njegove žene, na njegovu je odluku utjecala Lepa Brena. “Čim je Brena stigla s Maldiva, nazvala je Popovića i pokazala im slike i fotografije hotela, plaža, mora, Suzana je bila oduševljena, a zatim je počela uvjeravati Saletu da i oni moraju otići. Suzana se naprosto zaljubila u sve silne pejsaže, kao i lijepo uređene plaže, ako uzmemo u obzir da je sada kod nas zima.Rekao je da posao ne smije trpjeti, kako bi mogli otputovati u kolovozu, ali objasnili su mu da je tada na Maldivima pada kiša, pa je na kraju pristao. Još teže mu je iz razloga, jer cijeli svoj život ljetuje u Opatiji, gdje je faktički domaći. Svemu tome ide u prilog i njegova nedavna kupovina jahte, za koju je inkasirao preko 1 milion eura. 

Preporuke