Ako možda niste znali, Saša Popović je od nedavno i službeno u zasluženoj penziji, ali i vjerojatno najplaćeniji u Srbiji! Šta mislite koliko je njegov mjesečni iznos iste? Otkako je prodao svoj udio u Grandu stranoj kompaniji, bivši generalni direktor proizvodnje prima plaću od 200.000 eura godišnje, izvijestio je izvor blizak Popoviću.Ali, isto tako od 2004. zarađuje 5000 eura po jednoj emisiji u kojoj se pojavi na Zvezdama Granda. To znači da će Popović ovog mjeseca dobiti 25.000 eura u kojima će biti prikazano čak pet emisija, što bi svaki mogući penzioner želio u Srbiji.

Tako se Saša Popović od nedavno naziva posebnim savjetnikom zaduženim za “Zvezde Granda”, u čijem je snimanju samih emisija temeljito uključen, i zadužen je za svaku njenu realizaciju kao i koncept svake prikazane. On ostaje predan osmišljavanju koncepta emisije, kandidatima, organiziranju svega o produkciji, žiriju, njenom sastavu i time da ništa ne iskače iz šina u svakoj sekundi imenovanja iste. Ovaj posao, koji Saša Popović radi, zapravo se odnosi na devet mjeseci njegova honorarnog rada u Zvezdama Granda, kada se premijerno prikazuje, dok su 8,9, i 10 mjesec rezervirani za praznike. Novac koji Popović zarađuje ne bi trebao biti iznenađenje ako se zna da su “Zvezde Granda” godinama bili najgledaniji zabavni i glazbeni program te da su produkcija i televizija dobili znatnu količinu reklama, od emitovanja iste.

Pravi rudnik zlata, zar ne? Zato je Saša odlučio malo i  usporiti tempo, pa od početka ove godine više nije na dužnosti, i sada je otišao sa ženom na zasluženi odmor. Šta mislite o Saši Popoviću?

 

Preporuke