Saša Matić je sa ovom ljepoticom u braku 16 godina, a njegovo priznanje je sve zgrozilo: Ostavio bi je momentalno zbog ovoga, ne bi ni trepnuo (Foto) - Lifesytledom

Saša Matić je sa ovom ljepoticom u braku 16 godina, a njegovo priznanje je sve zgrozilo: Ostavio bi je momentalno zbog ovoga, ne bi ni trepnuo (Foto)

Jedan od najpoznatijih pjevača u našem regionu je bez ikakve sumnje Saša Matić, koji je uvijek važio za pjevača čiji je privatni život bio interesantan publici. Kako god, on već godinama uživa u skladnom braku sa svojom suprugom Anđelijom, a priznao je da osmijeha i dobre atmosfere u njihovom odnosu nikad nije manjkalo. Ipak, pjevač je priznao da bi vjerovatno momentalno otišao od svoje supruge da je situacija ikad bila nešto drugačija.

Naime, njemu je žao što su se njegova supruga i njihove kćerke morale vremenom da naviknu na to da često Matić zbog posla nije kod kuće i što nemaju baš puno vremena da provode zajedno. On se uvijek trudi da kada jesu zajedno, da to vrijeme provedu kvalitetno i da se u potpunosti posveti porodici, a svi ga često pitaju da li je popustljiv roditelj ili je ipak strog, a on odgovora na to pitanje nema, jer nikad nije tu.

Što se tiče njegovog uspješnog braka sa Anđelijom, priznao je da bi vjerovatno situacija bila itekako drugačije da uvijek ne vlada dobra atmosfera kada je on kod kuće. Njih dvoje se odlično slažu i razumiju, te kaže da su svoj odnos izgradili na razumijevanju i na podršci.

Kako god, pjevač je otkrio da iako zna da je to poprilično sebično, da bi vjerovatno otišao od svoje supruge da je atmosfera između njih dvoje nekad bila loša. Šta vi mislite o cijeloj toj situaciji, da li se vi slažete ili imate neke drugačije stavove kada je brak u pitanju?

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply