Danas vam donosimo jednu jako zanimljivu priču iz BBosne i Hercegovine, koja je uzdrmala Fejsbuk scenu u posljednje vrijeme. Svi su se zakačili za ovaj post mlade djevojke koja je postavila svoju sliku i to na Fejsbuku, a imala je i pozitivnih ali i negativnih komentara.Naime, popularna Facebook stranica “Spotted: Sarajevo”, kao i slične web stranice, korisnicima uglavnom služi za pronalaženje partnera, koje su nekada nekoga vidjeli, i trebba im pomoć od nekoga ko zna tu osobu. Postoje razno razni postovi, ali njen post je imao rekordan broj komentara u toku posljednja 24 sata.

Naime, djevojka je objavila fotografiju sata, tražeći od svog vlasnika da ga prijavi. Ali nije pronašla sat na ulici, već u autu svog dečka. To je najzinimljivije od svega što sat može biti i muški i ženski, pa je uslijedio veliki broj duhovitih komentara. 
“Tražim djevojku koja je bacila Casio sat na sjedištu mog dečka u Golfu 7. Pa, ako želi da ga vratim, neka mi odgovori”, piše u potpisu. Ona je bila na granici bijesa, ali i sarkazma. Reakcije sljedbenika ove stranice bile su potpuno različite. S jedne strane, neki su najavu nepoznate djevojke smatrali izrazitim foliranjem.

“Blago vama kad svog dečka zovete svojim”, “Ako je ovo ženski sat, ja sam astronaut”, “Možda vam je kupio jedan, i to za Valentinovo, samo vam je zaboravio pokloniti”, napisali su korisnici Spoteda.

Drugi opet misle da je djevojka potpuno pogriješila kad je objavila post.

Mislimo da se samo želiš pohvaliti sa autom, koji vozi tvoj dečko. Šta vi mislite o njenom postu, je li fejk ili je stvaran?

Preporuke