Voditeljka koja je nama svima poznata, Sanja Kužet je otkrila da ona nije baš uvijek imala savršenu liniju, pa kako ističe sama, ona je ovakvog izgleda zbog pravilne ishrane i rekreacije zbog koje je i smršala 18 kilograma.

“Ja sam izbacila hljeb iz svoje svakodnevne ishrane i generalno ne jedem ugljiko hidrate, a prva stvar koje sam se morala odreći, a mnogo sam je voljela je divno toplo pecivo. I sama sam shvatila kroz neko vrijeme da bez ugljiko hidrata lakše izguram dan i sami probajte isto pa ćete se uvjeriti u to jer nam oni utiču samo na to da nam se spava”, rekla je Sanja pa nastavila:

“Nakon što budete izbacili ono što nije dobro za veš zdravlje, onda ćete i sami vidjeti rezultate koji će povoljno da utiču i na vaš izgled. Ja nisam nikada ni bila veliki ljubitelj slatkiša, ali ih sada nikako ne jedem, pa kada vidim da mi malo opada šećer, onda pojedem neko voće. Nekada znam uzeti jagode sa šlagom, a to mi je zaista odlično i to volim”, dodala je.

“Godinu dana već igram tenis i to mi isto pomaže da imam dobru figuru, a to je jedan odličan sport koji je moja ljubav iz mladih dana, ali nisam prije imala vremena kako bi ga trenirala. U trudnoći sam se ugojila 18 kilograma, ali sam poslije šest mjeseci došla na svoju staru liniju zahvaljujući tenisu i pravilnoj ishrani. Moram i priznati da sam ja visoka, a nama visokim ženama se bolje rasporedi kilaža i bude nam lakše”, dodala je Sanja Kužet.