Svima iz Srbije je poznato ko je to Sanja Kužet i ona je veoma popularna voditeljica bez koje Grand produkcija ne bi baš mogla biti toliko jaka. Ovoga puta je Sanja otputovala na jedan odmor u Grčku pa je ona sa tom prilikom svojim pratiocima pokazivala svaki korak sa svoga odmora.

Preko društvenih mreža je objavila fotke gdje je bila u bikiniju, te je objavila i selfi gdje je ona pozirala bez imalo šminke, pa su nakon toga došli komentari ispod njene objave koji su hvalili njenu prirodnu ljepotu mnogo.

Samo neki od komentara su bili kako je ona najljepša i najzgodnija voditeljica, kako je prava prirodna ljepotica i da uopšte nije kao ostali sa estrade, te da joj samo mogu svi uručiti riječi pohvale, a sigurno se Sanja jako obradovala kada je čitala sve te pozitivne komentare.

Sanja Kužet je i oduvijek bila osoba koja nije gradila svoju karijeru preko nekih skandala kako je to u današnje vrijeme postalo popularno. Tako je ona polako išla ka vrhu u svojoj karijeri i može se reći da je ona vidno zadovoljna sa današnjim radnim mjestom i svim tim uspjehom kojeg je ostvarila tokom svoje karijere.

Ona je isto tako i sretno udata, a o njenom životu se otprilike dosta zna. Također je poznato da je ona nekada ranije bila udata, pa da je taj brak propao kroz kratak period, ali je ona sada ponovo sretna u ljubavi. Na tome prvom vjenčanju sa Zoranom Piperom je njoj bila kuma velika zvijezda Lepa Brena.

Advertisement